CONFECTII HUSE CANAPELE

 

Confectii huse la comanda din materiale textile pentru canapele produse de MOBEXPERT – IKEA – ELVILA – LEMS – EUROMOBILA – CASA DALIN si multi altii, in aproximativ 45 de zile lucratoare, CU MATERIALUL NOSTRU

 

 

Doresti sa achizitionezi o husa de canapea ?
Iata care sunt pasii ce trebuie sa ii urmam impreuna pentru a te putea ajuta sa achizitionezi o husa pentru canapeaua ta

 

 

Pasul 1 – Cu siguranta vei vrea mai intai sa afli care este pretul husei pentru canapeaua ta. Pentru acest lucru, este nevoie sa ne trimiti un eMail la adresa husecanapele@dapdesign.ro cu 2 – 3 poze ale canapelei ( si fotoliilor in cazul in care acestea exista ) si cateva dimensiuni esentiale: inaltime spatar, inaltime sezut, latime sezut si lungime spatar.

VA RUGAM SA INTRODUCETI IN PRIMUL EMAIL UN NUME SI UN NUMAR DE CONTACT TELEFONIC

 

Pasul 2 – Raspunsul la eMail-ul dvs va consta in calculatia estimativa a necesarului de material fiind adaugata si manopera.
IMPORTANT ! In cazul in care au trecut 2 – 3 zile de la data cand ati trimis primul email si nu ati primit nici un raspuns, va propunem sa verificat sectiunea SPAM a emailului dvs. Este posibil ca raspunsul nostru sa se fi dus acolo.

Pasul 3 – Daca pretul estimativ se incadreaza in bugetul dvs, va urma printr-un email ulterior confirmarea, stabilirea de comun acord a unei date si ore cand putem veni pentru masuratorile exacte si alegerea materialului ( aducem mostrare ) precum si adresa de destinatie si un numar de contact.

 

ATENTIE ! IN EMAIL-UL DE CONFIRMARE VA RUGAM SA TRECETI ADRESA COMPLETA ( STRADA – NUMARUL STRAZII – BLOC – SCARA – ETAJ – APARTAMENT – INTERFON ) SI NUMARUL DE TELEFON ( EVENTUAL SI UN ALT NUMAR DE TELEFON DE REZERVA )

 

 

Pasul 4 – Prima vizita se face la data, ora stabilita si adresa la care se afla canapeaua pentru masuratori si alegerea materialului. La aceasta vizita se percepe un comision de deplasare de 80 Lei ( pentru Bucuresti ) si un avans de aproximativ 50 % din pretul estimativ calculat pe loc, dupa efectuarea masuratorilor facute de noi. De regula, pretul final nu este depasit de pretul estimativ, doar daca au aparut intre timp alte corpuri de mobilier suplimentare.

 

 

 

Pasul 5 – Urmeaza comandarea materialului dorit de dvs si confectionarea husei, pastrand totdata ordinea intrarii comenzilor, urmand ulterior stabilirea unei noi date pentru livrarea husei.

Pasul 6 – La livrarea husei se va face si verificarea acesteia, iar daca totul este in regula, va intra in posesia dvs. Tot atunci, se va percepe si diferenta de bani ramasa de achitat. Achitarea diferentei ramasa se poate face Ramburs sau prin Transfer bancar, in al doilea caz, confirmarea platii trebuie facuta pana la data livrarii husei, din momentul in care ati fost anuntat

 

 

*

Din acest moment nu ne ramane decat sa va uram
Sa le folositi sanatosi !

 

 

 

 

 

 

 

 

DESPRE MATERIALE

 

Materialele textile din care noi confectionam husele pentru canapele sunt materiale rezistente de tapiterie, cu o gama variata de culori.
Prevazute cu fermoar, husele pot fi asezate sau indepartade de pe mobilier cu usurinta.
Pot fi curatate la masina de spalat, la o temperatura a apei de maxim 40 grade Celsius.
Nu necesita calcare dupa spalare.

 


RECOMANDARI DIN PARTEA NOASTRA

Chiar daca ati cumparat de curand o canapea sau un coltar nou si sunteti fericiti de cum arata, va recomandam sa nu intarziati a comanda si o husa. Aceasta are rolul de a va proteja pe cat posibil mobilierul de praf, zgarieturi, pix, carioca si multe altele, pastrand tapiteria lor originala curata pentru mai mult timp.
Pentru curatarea si pastrarea tesaturii huselor cat mai bine si a nu ajunge la deteriorarea ei, recomandam curatatoriile ecologice sau, daca vor fi spalate acasa, la masina de spalat – detergenti ecologici bio-degradabili pentru textile, sau universali.

 

 

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Materialele din care confectionam husele sunt aduse in tara de catre distribuitorii nostrii. Sunt momente in care materialul dorit de dumneavoastra sa nu mai fie in stocul partenerilor si atunci va trebui comandat la producatori.
DATA FIIND SITUATIA INTERNATIONALA, s-a intamplat ca materialele sa intarzie chiar 2 – 3 – 4 saptamani pana sa ajunga la partenerii nostrii.
Va rugam sa nu uitati faptul ca sunt si alte persoane ce doresc huse de canapele, inscrise pe lista de asteptare inaintea dumneavoastra, iar noi ne straduim sa respectam aceasta ordine.

 

 

 

NU TE ENERVA – FACEM TOT CE PUTEM !
Regretam situatia actuala, insa cu rabdare si intelegere, intr-un final, te vei
bucura de husele dorite si comandate.

 

 

*