INTREBARI FRECVENTE

 

 

 

Cum pot comanda o husa de Canapea ?
Pentru a putea comanda o husa pentru canapeaua ta va trebui sa urmam cativa pasi impreuna, pasi ce ii poti gasi in pagina Huse Canapele.

Preluati comenzi si din afara Bucurestiului ?
Preluam comenzi din toate sectoarele Bucurestiului, din zonele invecinate, si uneori, daca forma canapelei ne permite, preluam comenzi si din alte localitati.

Nu am primit nici un raspuns la email-ul meu
In cazul in care au trecut 2 – 3 zile de la data cand ati trimis primul email, si nu ati primit nici un raspuns, va propunem sa verificati sectiunea SPAM a emailului dvs. – Este posibil ca raspunsul nostru sa se fi dus acolo.

Avem posibilitatea de a alege materialele de la dvs ?
Desigur. La prima noastra vizita pentru masuratori, vom veni cu mostrare din care va puteti alege materialul si culoarea dorita.

Husa este din material elastic ?
Materialele folosite de noi sunt materiale utilizate in tapiterie, rezistente si usor de intretinut – se pot spala la masina de spalat, cu temperatura apei de maxim 40 grade Celsius

Cum se poate plati ?
Vom percepe un avans de aproximativ 50 % din valoarea pretului estimativ calculat pe loc dupa efectuarea masuratorilor si un comision de deplasare de 80 Lei – pentru Bucuresti. Plata avansului si a comisionului de deplasare se poate face Cash sau prin Transfer Bancar, iar diferenta ramasa, se va plati la livrare, sau Transfer Bancar

Cat timp va dura pana voi primi Husa de canapea ?
In principiu, dureaza aproximativ 45 de zile lucratoare din momentul in care materialele au ajuns la noi, insa depinde si daca furnizorii nostrii au materialele solicitate in depozit. In cazul in care acestea nu sunt in dep[ozit, timpul se va prelungi cu 1 – 2 saptamani. Vom tine cont de asemeni si de ordinea clientilor deja aflati pe lista de asteptare

Cum imi va fi livrata husa de canapea comandata ?
Livrarea se va face de catre persoana care a facut masuratorile, intocmai pentru a o verifica, insa, in anumite cazuri ( timp nedisponibil, alta localitate si altele ) se va face prin firma de curierat rapid FAN Courier.