* * *    Bun Venit Pe DAP DESIGN Romania !   > > >   Preluam comenzi pentru Huse Canapele cu Confectionare si Livrare dupa 15 Februarie 2024   > > >   PROGRAM SARBATORI DE IARNA:Concediu in intervalul 21 Decembrie 2023 - 08 Ianuarie 2024  > > >   Este Ziua ta de nastere sau Ziua numelui ? Daca da, DAP DESIGN Romania iti ureaza Multa sanatate, Impliniri si Bucurii  – La Multi Ani !    > > > 

 

 

In cateva cuvinte…
Infiintata in anul 2023, suntem o echipa tanara, desi individual, avem in spate o experienta de cel putin 15 ani in domeniul confectiilor textile.
Ne face placere sa comunicam cu clientii nostrii si sa contribuim cu idei si solutii potrivite pentru a duce produsele confectionate la un final cat mai bun si satisfacator pentru cei ce apeleaza la serviciile noastre.
Avand o gama larga de confectii textile, fiecare comanda nou venita reprezinta o noua provocare in care descoperim situatii noi ce le adaugam experientei noastre.

Obiective
Dorim sa aprofundam partea de socializare cu clientii nostrii pentru a-i cunoaste si a intelege mai exact care sunt dorintele lor vis a-vis de produsele solicitate spre a fi confectionate.
Ne straduim sa crestem nivelul calitatii si mai mult si sa oferim produse cat mai bune.

Intentii de viitor
Visam la o extindere a activitatii noastre si intr-un viitor cat mai apropiat posibil sa adaugam si altele, astfel incat DAP DESIGN Romania sa detina diverse produse fabricate chiar de noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din Anul 2023 Au Mai Ramas DAP Design Romania

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!